Monday, 5 December 2011

sampai aty kaw !!

aq nk ngis sgt...
smpai aty kaw wat aq gini ???
kaw memang jantan tak gune !!!!!
mane kaw yg dulu ???
yang janji nk bwat aku epy slalu ???
yang  slalu s0k0ng aku ???
yang slalu ajar aku ge0g ???
yang x suke tengok aku sedeyh ??
yang x suke teng0k aku nangis ???
aq nak kaw yang dulu !!!
bukan yang ni !!!

Saturday, 3 December 2011

keje haram ! =D

hrm....
ari ni sume faily aku da gi jb ...
yg tinggal kat umah cume aku , baba , and ibu ...
s0 ....
ini laptop aku  yg punya ! =D
bile di0wang da tak de nih ..
bebas cikit aku nak blogging , chatting ,n many more lhaa !!!
yg pling sy0knye ...
blogging s0r0k2.. * tanpe pengetahuan ibu .. hehe !
< kalau ibu tau mau mati aku ! > ~ngee!~
pape pun jyeahh ! mlm ni aku tid0 sengs0wang !! <brani ke ?>

my h0liday wif ma c0usins !

olla !
rasenye dah lame da aq x blogging nih ..
0kayy , arie ni aq nux cite sal h0liday aku !
hrmmm ..
0liday , tiap2 ta0n gi jln kat jb < kalaw kmi ade pitis lhaa ..>
ta0n nih my aunt datang umah bawak anak angkat diye < arrisya > wif adek spupu aku < g-ha >..
arrisya 2 baru f0m 1 <tapi suda DUA BULAN x gi sk0la ..seyes aku tabik bdak nih !>
0iii ! sape kate diye ni budak yg ter0x ??
aku rase dye ni seorang kawan yang caring , baik + cantik * seyes !
da la cantik .. walaupun x gi skola dye nih cerdik seyh !
okayy , 
holiday aku , hari 3rd di0wunk kat umah ,
kami gi jln2 kat tc ... * act its my 1st time went 2 tc < hehe
best kudd ! smlm plak kami blajar msk kueyh ! ni pun 1st time gak bwat kueyh ! sy0k !
naseb baeq kueyh aq mnjadik ! kirenye lulus lhaa ! * lulus setelah dibantu 0leyh kkq , adeq2 na rrisya
kueyh 2 p0wn arrisya yg ajr cre nux bwat .. kalaw diye x ajar .. meme anc0r lhaa jawabnye ..
haha ! pape p0wn .. i g0t 2 g0 2 jb 17 ary bln nih ! family aq yang laen da salmat tobe di jb  ..
yg t'tinggal di cni  hnye aq n my m0m !