Tuesday, 22 November 2011

hmmph !

pleez !
jgn buat aku bengang dgn kaw !
kalau kaw da x suke kawan dgn aku , x yah ar kutok2 aku !
kaw ingat aku suke sangat ar nak kawan dengan kaw !

bestie aku --'

bese lhaa ...bile ddk asrama , msti r ade bestie . bestie aku x ramai pown .sumenyer pompuan .
diowang  nih mmg bff tebaekk aku lhaa .! kalo aku ade mslh , kompem diowang lhaa yang dicri..
tpi , kmi berkacip dlm diam je lha..
sbb senior2 kmi ni lrg berkacip . pntg berkacip ckit diowang kate kami wjdkn puak , x unite
and so on..pape pown .. ade aku kesah ? asalkn aku x kcau id0p mreke sdah..
aku punyer kacep , suke aty aku lahh ! anyway luv my kacep s0 much ! <3



family =]

hey dunia !
okayy , first time blogging . macam seronuk jep . <try je .
seriously , tak tahu nak tullis ape . okayy , family aku .
macam macam cerite nak keluar , tp dah mlam sngat sekarang ny . ngantuk gile * sakit pinggang act :(
just nak share sikit je lhaa . aku ade sorang kakak <cun babes   bhahaha:D
dua org abg < huh ! yg ny pulee hensem :]   dua orang adek *comel okayy :)))


#ny kakak aku : iya =]


okayy , ny pulak adek aku . comel kud ! haha :))